Arkiv

Det spanske jeansmerket Lois tok verden med storm på 70- og 80-tallet. I dag er de på vei tilbake, og vi merker at etterspørselen blir større og større for hver sesong. De produserer jeans i alle typer - skinny, flare, straight og wide. I tillegg har de et enormt spekter av ulike stoffer og vasker. Dette gjør at alle kan finne sin favoritt. 


Vi er klare over at jakten på den perfekte jeansen til tider kan virke håpløs. Vi har derfor laget en jeans guide slik at valget av modell og kvalitet skal bli lettere. Vi har kategorisert jeansene etter modell. Under hver modell finner du en oversikt over hvilke stoffer og vasker modellen finnes i. Klikker du på navnene, kommer du rett inn på varen. Avslutningsvis har vi lagd en veiledning angående valg av størrelse.


 

Celia Lea Soft

Celia Harry Stone

Celia Leia Teal 

Celia Indigo Cord 


Raval Lea Soft

Raval Harry Stone

Raval Cheers Chic

Raval New Velvet  

Raval Megalia Blush White

Raval Megalia Blush RedRebecca Harry Stone

Rebecca New Jossie 


Wide Cheers Chic

Wide Mauroi Snow


Melrose Oak Stones

Melrose Copenhagen Love Papaya

Melrose Copenhagen Love Spa Blue


Hvilken størrelse bør jeg velge? 

De fleste modellene har størrelse på livvidden og beinlengden. 


Størrelsen rundt livet vil variere etter hvilken modell og kvalitet jeansen er. Du kan derfor ikke holde deg til en fast størrelse. I utgangspunkt i den størrelsen du normalt bruker, anbefaler vi å gå opp og ned ettersom hvor mye stretch jeansen har. 


Beinlengden på de smale buksene er ofte kortere enn på slengbuksene. På de smale buksene anbefaler vi derfor at du velger din normale lengde i vår- og sommersesong og en lengre lengde i høst- og vintersesong. Dette er passelig med tanke på blant annet bruken av skotøy i de ulike sesongene. På slengbuksene anbefaler vi å beholde størrelsen eller gå opp, ut i fra hvor lange du ønsker dem.Hvis du har andre spørsmål, ikke tvil om å kontakt oss!

Telefon: 902 50 554

E-mail: seven@sevenfemales.net


2020-04-02 14:52:59